Klassieke massage

Heeft u vaak last van stijve schouders, een pijnlijke nek of rug, hoofdpijn of RSI klachten? Dan kan een klachtgerichte massage uitkomst bieden. Door vastzittende spieren en weefsels los te masseren, wordt de doorbloeding hiervan gestimuleerd. Klachten kunnen zo snel verminderen of zelfs verdwijnen.

Ontspanningsmassage

Ook als u gewoon eens alle stress en spanningen uit uw lichaam wilt laten masseren, bent u bij Handz-on Massage aan het goede adres. Een ontspanningsmassage werkt diep ontspannend voor lichaam en geest. U voelt zich na afloop heerlijk vitaal en fit.

Deep tissue

Houdt u niet zo van dat ‘geaai’? Dan is een deep tissue massage iets voor u. Er wordt dan steviger gemasseerd en juist de diepere spieren en weefsels komen aan bod. Dit kan de massage soms pijnlijk maken, maar na afloop voelt u zich als herboren.

Stoelmassage

De stoelmassage is een korte, intensieve massage van ongeveer 20 minuten gebaseerd op diverse technieken uit de klassieke-, thaise, ayurvedische- en shiatsu massage. Stoelmassage richt zich op de rug, schouder, nek, armen en handen. De massage wordt over de kleding heen gegeven.